torsdag 18 mars 2010

Tålamod är en dygd...

Vill. Ha. Nu. Tålamod är en dygd, tålamod är en dygd, tålamod är en dygd, tålamod...

:
Som ni märker på bloggen händer det fint lite här hemma just nu. Vårens framfart har stannat upp lite och det känns som att vädret med grå himmel och bara ett par plusgrader ligger som en våt handduk över oss och effektivt stoppar alla försök med att sätta igång vårstöket ordentligt här.
.
I vanlig ordning har vi mycket planer och är oerhört optimistiska över allt vi ska få till här hemma, både ute och inne, fram till sommaren. Två tidsoptimister i ett förhållande är minst en för mycket, haha!
.
Om nu bara våren, solen och värmen kan titta fram på allvar så hade det varit till stor hjälp - då ska vi få färdigt garaget, så att vi kan tömma källaren på verktyg och materialer, så att vi kan flytta ner massor av grejer från kontoret och förråden på övervåningen i huset, så att vi kan flytta in nya grejer i förråden så att... Ja, ni förstår vad jag menar. Ska vi få till den här rensa-flytta-byta rum-cirukusen så hade det alltså hjälpt att slippa slira omkring i snön på baksidan och frysa fingrarna av sig ute i garaget. Tills dess är min strategi att undvika Rummet Som Gud Glömde (läs: kontoret) så mycket det bara går och plocka fram allt av tålamod jag kan hitta i min kropp. Ska nog gå fint det här serrö.

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Den där karusellen känner man ju så väl igen ;) Vårt förråd ute i garaget ligger högt på listan över "måste rensas" men det blir liksom aldrig av... Vet ju inte ens var jag ska börja, kommer knappt in där längre. Så enkelt att bara slänga in grejer dit, såna man inte vet vad man ska göra av. Giv mig styrka - snart!

Lycka till!
Hos oss snöar det idag - WHY???

Snäckskalsdalen sa...

Du beskriver det precis som jag känner det.
Och säger även som StrandviksVillan, jag kommer inte in i vårt förråd....jag hittar inte ens hammaren, inte byrån jag började greja med för ett år sen.....puuhhhh
Hos oss är det tjocka/dimma ända ner till fotknölarna, men snön sjunker iaf ihop.
Ha det bra, kram
Agneta