tisdag 9 mars 2010

Soffbord och matta på plats

Äntligen är jag back in business igen! Förra veckan fick ett väldigt innehållsrikt slut, lite väl innehållsrikt för min del kanske... Samtidigt som vi blev inlagda med misstänkt RS-virus på Astrid i fredags kom mamma och pappa upp på ett redan inplanerat besök. Det var skönt att ha dem här och som tur var fick vi åka hem på lördagen så att vi fick resten av helgen tillsammans. Astrid är nu på bättringsvägen, även om hon nog behöver några dagar till på sig för att komma helt i form igen.

Till helgens mer positiva händelser så hade mamma och pappa med sig massor av fint i bilen! Medan Astrid och jag var på sjukhuset ordnade mamma, pappa och Lars med mina härliga fynd från Auktionskompaniet.com. Voilà, här är resultatet:

Soffbordet Anika av Anika Reuterswärd för Fogia och orientalisk matta (ursprung okänt)


Tycker bordet och kudden med stjärnan passar så bra ihop och binder ihop stilen i vardagsrummet.Mamma piffar lite såklart...!

Jag är så glad för mina auktionsfynd och det blev precis som jag hade tänkt mig. Lite ljusare och luftigare i soffhörnan och lite härlig, välbehövd förändring!
.
Det här var dessutom bara en del av förändringarna här hemma i helgen. Resten återkommer jag till senare i veckan, nu är det way beyond läggdags. Nattinatti!
.
Uppdaterat: Jodå, det visade sig vara RS-viruset som skruttan hade fått i sig. Skönt att veta att det var det hon hade, då blir symptomen förhoppningsvis mildare om hon får det igen. Viktigast av allt är iallafall att hon är mycket bättre nu, längtar tills hon äntligen blir helt frisk och vi kan vara ute massor igen!

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Visst är det kul med nytt soffbord! Jag är också jättenöjd med vårt nya.
Skönt att ni fick umgås ändå under helgen och hoppas att Astrid mår bättre idag. Var det RS hon hade då, eller inte?

Take care!

Snäckskalsdalen sa...

Då får Astrid fortsätta krya på sig! Skönt veta vad det är! Puh!

Men så fint det blev i vardagsrummet! Fulländat, sobert, elegant! Vilka vackra gardiner och skönjer jag även en pläd i samma tyg. Det får du gärna visa mer av!

Ta det lugnt och ha det gott!
Agneta

Soltorp sa...

Hej! Men usch då så oroligt med lilla Astrid! Hoppas hon blir frisk fort och at det inte var något allvarligt. Toppen med förvaring där under bordskivan! Vad guiligt av dom att fixa så fint! Kram från Viva

Susanne sa...

Wow, det ser ut som ett helt nytt vardagsrum! Älskar bordet!! :)

Skönt att det är bättre med snuttan..hon får inte gå och bli sjuk ju..då blir tant Susanne orolig!

puss puss

Snäckskalsdalen sa...

Hej igen!
Jag vet ju inte om du hör på svenska nyheter eller om ni har samma nyheter som här, men nu när jag åkte hem berättade man på nyheterna att RS-viruset har spridit sig jättemycket det sista. Tänkte då på lilla Astrid. Kanske inte konstigt att hon fick det då. Inga varken intressanta eller ens värdefulla nyheter, men bara för att jag kom att tänka på er så skriver jag.
Hoppas hon är bra nu!
Kram
Agneta