tisdag 22 december 2009

Finaste lapptäcket

Appropå presentregn så kom jag på att jag har glömt att visa det helt fantastiska lapptäcket som Astrid fick av min söta kompis Jessica. Jessica är (tillsammans med min andra söta väninna Bianca) Sveriges svar på Martha Stewart. Och jag skämtar verkligen inte. Hon lagar fantastisk mat, bakar de godaste kakorna (alltid med söta kakformar - såklart!), inreder så fint och framför allt är hon helt otroligt duktig på att sy och pyssla.

När Astrid föddes kom hon med ett rosa paket inslaget med rosa vackra band. Inuti låg det här otroliga lapptäcket som hon har suttit och knåpat ihop. Jag visste ju redan innan att hon var duktig men när jag fick se täcket med alla olika tyger, hur fint det var sytt och inte minst de fina detaljerna som kronorna på sidorna så tappade jag verkligen hakan! Jag är helt övertygad om att hon vilken dag som helst kunde lägga ner sitt framgångsrika jobb som revisor för att sy lapptäcken och annat fint på heltid - och det hade gått minst lika bra.


Tusen tack Jessica för det fina täcket och för att du är den du är!


Astrid var lite trött när jag skulle fota men annars tycker hon det är riktigt kul att ligga här och leka med sin skallra och nappen och jobba på att få in hela handen i munnen.


Se hur fint det är sytt, jag är så imponerad! Själv skulle jag aldrig få till något sånt...!


Så fina tyger, inköpta i Köpenhamn om jag inte minns helt fel...!?

Se den fina kronan hon har broderat, en i varje hörn och på mitten på varje sida

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och tack själv för det här bloggåret och god jul på er, men gud så söt hon är, vilken liten sötnos, så gullig! kram på er från Vivi och tack för dina kommentarer hos mig! Soltorp

Anonym sa...

Nu tittade jag lite noggrannare på täcket, jag såg bara sötnosen mitt på, vilka detaljer så som kronan och vilka tyger! Underbart, jag har köpt varsin filt åt mina barn som jag har sparat. så kul att ta fram när det är dags för barnbarn....inte än på ett tag hoppas jag men ialla fall....kram igen!/Vivi soltorp

Charlotta sa...

Nu har jag beundrat alla fina presenter som Astrid fått. Det där lapptäcket är ju bara för underbart!!!

Lovar att kika in på Facebook så fort jag hinner. Jag har inte riktigt satt mig in i detta ännu och jag tror att de där vänförfrågningarna kommer till min mejlbox på jobbet.

Ha nu en underbar julafton ifall vi inte hörs imorgon.

Julkramen

//Charlotta.

Ida sa...

For et nyyydelig teppe!
Også så stor Astrid har blitt - utrolig skjønn!

Ønsker dere en fin og fredfull jul!

Store klemmer fra Ida

Magdalena Martin sa...

God Jul!!
kramar,
Magdalena :-)

StrandviksVillan sa...

Verkligen välgjort täcke!
Det får Astrid spara tills hon själv blir mamma en dag :)

Ha en riktigt fin fortsatt julhelg!

kram, Ann-Christine