torsdag 3 december 2009

Pimp my pram #2

Måste ju bara visa upp sötaste blickfånget som jag köpte till Astrid att ha i vagnen. Har varit på jakt efter något lite fint, inte de vanliga plastiga leksakerna. På Accessorize i helgen hittade jag äntligen det jag var på jakt efter!
.
De hade massa gulligt julgranspynt och så slog det mig att det kunde man ju kanske ha i vagnen. Det var inte helt lätt att välja - fanns så otroligt mycket fint - men till slut blev det en prinsessa för en prinsessa! Visst är hon fin? Rosa klänning med glitter på och en liten guldkrona. Astrid verkar väldigt nöjd, hon ligger och kikar på klänningen som glittrar så fint där den hänger. Tills hon somnar that is - vilket oftast brukar ta lika lång tid som det tar att köra över gården ut på gatan...


Sötaste blickfånget...

...se bara hur kjolen glittar så fint!

Har äntligen hittat en skötväska också, från OiOi. Svart och diskret utanpå (så att Lars kan använda den också) men härligt chockrosa inuti! Det rosa är för Astrid alltså. Absolut inte mig. Nej då.
.
När vi ändå är inne på temat Astrid så får jag ju passa på att visa upp de söta grejerna jag har beställt från Scandinavian Life. Sötaste mössan med Astrid broderat på...

...och de här underbara små tofflorna att ha på fossingarna i vagnen nu när det börjar bli så kallt!
.
.
Leveranstiden är 1-3 veckor så jag hoppas på en vecka snarare än tre. Är SÅ himla nyfiken på grejerna! Såg mössan på en liten tjej på bussen häromveckan och hon var verkligen helt bedårande i den så det bådar ju gott iallfall.
.
Nope, här har jag inte tid att sitta - har massor av dopförberedelser att ta tag i. Återkommer med bilder och rapport efter helgen!

4 kommentarer:

MariaL sa...

Men jösses så söööt barnvagnsdekoration! Här saknas inte kreativitet Caro :-) Jag och Agnes har varit på klappjakt runt hela Gbg idag i härligt vinterväder! Sköt om er. kram

Maria sa...

Så sött och vilken bra ide att ta något annat än det som finns till buds till barnvagnar.

Du kan ju ha flera fina saker och alternera med vartefter du och Astrid tröttnar:)

Mössan var ju bara för söt. Mina flickor hade de där klassiska som finns både för flickor och pojkar. (Rosa eller blå) Med namn på. Eftersom mina tjejer har så långa namn såg det mer ut som en bård av massa bokstäver:)

Skönt att ha fått hem tapeten nu då. Då kommer den kanske upp när andan faller på.

Kram kram

Maria

Tinnar och torn sa...

Hojt Carro!
Ja jösses vad mycket bebismagar det blivit helt plötsligt. Du måste smittat oss på nåt sätt hahaha...

Vilken himla fin vagn! Det verkar finnas en djungel av sorter där ute och så dyra de är. Kostar som en mindre bil ta mig attan! Huga!

Så ni har haft dop, färstår att du är slut. Kommer ihåg det som väldigt tröttande men roligt. Vi bjöd hela släkten, en del långväga ifrån så det innebar nattgästen och allt. Himla kul men trött blev man som sagt!

Sor kram till dig med bloggis, jag lägger säkert upp något inlägg framöver även om det nog dröjer ett tag.
Kommer hålla lite koll på er andra i allafall!

Stor kram och ha det toppen med resten av mysig mamma/dotter ledighet//Petronella

Tinnar och torn sa...

jisses så illa jag skriver, får skylla på den sena timmen ;o)