måndag 21 december 2009

Presentregn

Den här hösten har det verkligen regnat presenter över oss. Eller ja - över Astrid om man ska vara helt korrekt. Vid födseln, till dopet och snart kommer julafton - har hört rykten om att det kommer att trilla in ännu fler grejer då. Vi är så glada och tacksamma för allt fint Astrid har fått och till och med lite lätt överväldigade över folks generositet!

Här är ett litet urval av allt fint hon fick till dopet och som också blev så mysiga små inredningsdetaljer.


Prinsessan på ärten med tillhörande bok...

...och självklart en virkad liten ärta under de tjugo madrasserna!


Det underbara luciatåget från min farmor - älskar det!

Inte mindre än tre av böckerna ur Barnkammarboken-serien. Alla olika - den silvriga, den blå och den vita. Underbara böcker som självklart kastar mamma rätt ut på en walk down the memory lane...! (Frågan är vem som kommer ha mest glädje av böckerna - Astrid eller jag?)

Hela vägen från New York i ett superfancy paket kom den här underbara nallen som säger "I love you" när man trycker den på tassen. Min käre farbror har på egen hand valt ut den, pussat på det lilla hjärtat som sitter inne i nallen...

...och självklart fyllt ut födelseattesten!


Nu börjar leksaksskåpet bli ganska så fullt...!


Ja, som sagt - det här var bara ett litet urval. Vågar inte rada upp allt med rädd för att glömma något - ingen nämnd, ingen glömd. Tack igen alla som var med och gjorde dopdagen till ett otroligt fint minne!

P.s Insåg precis att jag glömde ta bild på det supersöta födelsedagståget från Liten Karin i Haga i Göteborg. Det får jag visa på ettårsdagen istället! :) D.s

1 kommentar:

Soltorp sa...

Så söta saker, prinsessan på ärten var ju underbar! Ha en fin jul kram Vivi