fredag 23 april 2010

Strålande utsikter

Våra fina grannar snett över gatan ringde på här igår och frågade om Lars kunde hjälpa till att såga ner ett träd. Eftersom vi har blivit goda vänner och de är världens gulligaste så hjälpte Lars såklart till. En stund senare höll jag på att hoppa i taket av glädje när jag såg vilket träd det var!

Finn fem fel....


Före... (April 2009)


...och efter (imorse kl 8.00). Från två stora tallar till en stor tall och därmed mycket mer utsikt för oss! Tack för det grannen!
.
Jag älskar vår utsikt över inseglingen till Tønsberg. Det är så underbart att sitta och äta frukost och se ut över vattnet. Det fantastiska ljuset som varierar från morgon till kväll, från dag till dag. Det är ett skådespel på vintern med snö och is och lika härligt på sommaren med myllret av båtar som ska till, eller från, ett av norrmännens favoritställen på sommaren. I den lilla hamnen som man ser mitt i bild har vi en båtplats som hör till huset. Det saknas förvisso en båt - men den som väntar på något gott...

3 kommentarer:

Suz sa...

kan de inte såga ner det andra trädet också..?? jag kan hjälpa till! ;)
åh jag vill också komma till Tönsberg på sommaren..kanske nästa år! :)
puuuss

StrandviksVillan sa...

Men OJ vilken skillnad! Vilken tur för er :)

Så vackert spelbord du fått och bollen var riktigt speciell.

Trevlig helg!

Tomines hjem sa...

hei kjære deg, og tusen takk for veldig hyggelig hilsen.. vi elsker huset og er glad for hvert valg vi har tatt.. spesielt fargen.. we love.. den er like fin dag som kveld... den heter sand dyne og er fra Nordsjø.. nyt din fantastiske utsikt, jeg skulle ønske det var meg som kunne spise frokost å se på havutsikten... ha en deilig uke..