onsdag 29 juli 2009

Så var det beställt!

Tjohooo, då var spjälsängen och skötbordet beställt! Längtar så till att få hem paketen och monterat upp det på barnrum och i badrummet, kommer att bli så himla fint! Nu börjar det dra ihop sig, bara 5,5 vecka kvar. Eller 7,5 om vi har tur - har ju en del som ska göras klart först...
.
Måste också passa på att tacka Viveka och Charlotta för inredningstips till barnrummet! Viveka tipsade om http://www.blaelefant.se/ där de har bl.a Le Petit Prince, La Petite Princesse, Green Gate och massor av annat fint. Förutom möblerna från Le Petit Prince/La Petite Princesse som ju är helt underbara, föll jag pladask för den här söta sparkcykeln med släp.
.
Charlotta tipsade om http://www.bonti.se/ och där hittade jag Mattan!!
.

Bild: www.bonti.se

Såg den första gången i ett inredningsreportage i Sköna Hem, Hus & Hem eller Residence - kommer inte ihåg riktigt. Fastnade för den eftersom den är härligt pedagogisk (har jag sagt att jag är STOR Montessoriförespråkare?), fin i färgerna och passar lika bra till både killar och tjejer. Liite i överkant dyr för ett barnrum kanske men kanske de blivande morföräldrarna kan tänkas tycka att det är en bra första julklapp till första barnbarnet? Och det är ju säkert bra kvalitet så att den håller i måånga år...!!

7 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Kul att du hittade till Blå Elefant. Jag tycker att de har fina saker.
kram
(min Max föddes 3,5 vecka för tidigt...)

Frida Barkstedt sa...

Oj, oj Carro, nu är det inte långt kvar! Vad spännande! Hoppas ni har det fint på Marstrand, trots detta höstväder alltså..

Massa kramar från mig till dig!

Frida.

Charlotta sa...

Blev glad när jag såg att du gillat Bonti. Mattan är verkligen både pedagogisk och väldigt fin! Tror att den kommer att pryda sin plats i barnrummet många år framöver!

Nu är det bara slutspurten kvar. De sista veckorna tyckte jag var sega som tuggummi. Gick mer än två veckor över tiden med min förstfödda. I slutet var jag så stor att jag inte kunde få på mig skorna utan hjälp. Jag grät hos barnmorskan och undrade varför barnet aldrig ville komma ut. Hon skrattade bara och sa "Njut av tiden som du har barnet i magen. Det är en magisk tid som ALLTID går över." Så detta blir även mitt råd till dig ifall du känner dig trött på tjockmagen de sista veckorna.

KRAMAR //Charlotta.

Soltorpsgarden sa...

så söt matta!!!

Josefin sa...

Åh, så länge sen vi "hördes"! Hoppas att allt är bra med dig o bebben förstås! Och att ni njuter av semestern! Vi håller på som bara den i köket och jag veeerkligen längtar tills det blir färdigt. Ska bli så skönt att kunna laga sin egen mat, baka pajer med frukt från trädgården...ja...kunna koka en kopp the :) Nå väl, den som väntar på nåt gott heter det väl så fint!

Hur går det annars med barnrummet? Börjar det ta form?

Sköt om dig! Kram, kram J.

åsa sa...

hej hej! va fint det är och blir i och runtomkring ert hus! hoppas du och magen mår bra. du får säkert massa tips men här kommer ett från mig: http://www.russinnet.se/start.asp

ha en bra dag

kram kram

Ida sa...

Heisann!

Ja, nå nærmer det seg - så spennende at dere ikke vet kjønnet enda - var det ett bevisst valg? Hvordan har dere handlet litt mer klær og slik.. ? Nøytralt, eller etter magefølelsen ;-D?

Kjempefine ting du har bestilt. Sengen og stellebordet var utrolig flott, og teppet likte jeg veldig godt! Det hadde vært noe for bokstavelskeren her i huset :)

Så fint at du likte vognteppene :-) Jeg selger dem for 275,- inkl frakt ! Bare gi beskjed om du vil jeg skal lage ett :-)

Ha en fin dag, og KOS deg med magen! Klemmer