fredag 3 juli 2009

Kvinnlig effektivitet när den är som bästStryka lakan och sola på samma gång - jorå, här är vi effektiva som bara den! Läste ut min senaste bok ("Systern" av Denise Rudberg) igår så idag när jag satt i solen blev jag så rastlös. Kom på att vi har ju ett eluttag precis innanför ena altandörren och simsalabim så slog jag tydligen två flugor i en smäll - sola och vara sysselsatt samtidigt, helt perfekt!

Annars har det verkligen gått på halvfart de senaste dagarna. Värmeböljan har effektivt satt stopp för alla försök att snickra och måla på garaget - det enda som har varit aktuellt har varit att åka ut med båten och göra minst möjligt. Underbart med sommarvärme men nu ikväll drog det in en välbehövd åskskur. Dessvärre verkar det som att det var slutet på värmeböljan för den här gången - resten av veckan ser det ut såhär:

Oh well, mellan skurarna ska vi iallafall få lagt takpannor (som kom igår) och måla färdigt de sista två väggarna.
.
Nu: två fötter upp i knät på Lars och sträcka ut på soffan en stund. Over and out!

3 kommentarer:

Maria sa...

Hahaha du är listig du:)

Hoppas bara att du hade rätt "solkläder" på dig så att du undvek ränder på fel ställen:)

Vilken fin gest av dina pojkar förresten! Att komma hem och mötas av vackra rosor är inte illa det. Tror inte min gubbe skulla komma på den tanken faktiskt. Han är romantisk på sitt lilla egna vis istället. Han köper blommiga braller till mig istället:)

Ja det ska sannerligen bli skönt med ledighet nu. Visst har vi en hel del kvar att göra, men det är en massa småpyssel som jag tycker är roligt och rogivande att gå och småfnula med. Hoppas bara att vädret blir någorlunda okej.

Idag ska vi montera upp markisen. Jag är helt lyrisk över det. Snacka om att man blivit knäpp. Lyrisk över en markisuppsättning liksom....:)

Nehej du, om man skulle ta och gå en sväng ute på altanen och kolla hur den känns idag då? Förmodligen flyttar jag runt några krukor för femtielfte gången i ordningen och hämtar en sten i slänten och lägger den lite sådär strategiskt nonchalant någonstans där jag tycker att det saknas något..... som sagt, man är ju inte helt frisk i knoppen;-)

Ha det gott nu vännen.

Många kramar Maria

Charlotta sa...

Hej!

Vad UNDERBART det låter med den där åskskuren. Här i Göteborg har det varit olidligt varmt hur länge som helst nu. Så nu får det gärna komma några dagar med lite moln och regnskurar.

Ha det gott nu och sköt om dig och magen!

Kram //Charlotta.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Halloj tjejen!:-)
Vad du är duktig! Jag har inte strukit ett plagg sedan slutet av 1970-talet. Sant. Och jag äger inga gardiner. Också sant. Fast det ska jag ändra på nu, måste åtminstone ha några i sovrummet eftersom vi har morgonsol där.

Gissa vem som ska till Norge i oktober, till Bergen:-) Ska skriva om det på hemsidan idag.

Kramkram