lördag 5 juni 2010

Grand Hotel Oslo

Igår tog Lars och jag en liten break från allt och drog till Oslo på en liten kärlekstur. Jag hade fixat rum på Grand Hotel där vi bodde på Ladies' Floor. Det är ett antal rum som kända norska kvinnor har fått inreda och vi bodde i Inger Ellen Nicolaisens (som grundat frisörkedjan Nikita) rum. Det var helt fantastikt, hur läckert som helst! Kvällen tillbringades i glada vänners lag på Ekebergrestaurantens uteservering i fantastiskt sommarväder med otrolig utsikt över hela Oslo.

En efterlängtad liten avstickare för att få pyssla om varandra och inte vara varken föräldrar, hundägare eller husägare en stund utan bara vi två, pojk- och flickvän. Tyvärr är Astrid sjuk med feber så det blev hemresa redan på förmiddagen idag men vi var helt överens om att det blir fler "kjæresteturer" med jämna mellanrum framöver!
.
Uppdaterat: Här kommer också länk till Ekebergrestauranten med uteserveringen vi satt på i fredags och lite fler bilder på vårt fina hotellrum!- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Åååh så mysigt! Och vilket läckert rum!
Näääär ska det bli vår tur att åka bort på tumanhand...? Bara måste ta och boka in nåt i höst! Fast först ska vi ut på resa till Sverige och Danmark med ungarna, spännande!

Suz sa...

Wooow! Hade jag vetat om detta hade jag inte ringt och stört..;)

puuuss