söndag 27 juni 2010

En klätterapa i huset

En liten klätterapa har intagit vårt hus - närmare bestämt Astrid, 10 mån. Sedan ett par veckor tillbaka ställer hon sig upp på alla fyra och gungar så nu väntar vi bara på att hon ska gå från ålandet i expressfart till att krypa i expressfart istället. Samtidigt har hon också börjat dra sig upp till knästående (ibland upp på fötterna också) på allt hon kommer åt. Allra bäst är det vid diskmaskinen, där finns det ju dessutom ett roligt lock man kan leka med samtidigt...
.
Hon är världens roligaste när hon ålar runt som ett jehu, hittar något att resa sig mot, ner på golvet igen, ålar vidare, upp mot nästa grej, ner igen, åla vidare - inte undra på att hon somnar gott på kvällarna!
.
Dagens outfit: ny (ärvd) supercool jeansjacka från babyGap, grå tunika och leggings från H&M
.
Jepp, vår lilla prinsessa sover som en stock bakom den här dörren just nu
.
Kunde inte låta bli att köpa den här söta skylten på Citronella i Långedrag (utanför Göteborg) när jag beställde blommorna till bröllopet där förra helgen. De hade 50% i hela butiken och hade vi inte haft så fullt i bilen så hade jag nog plockat med mig betydligt mer...

Efter att ha lagt Astrid ikväll roade jag mig med att möblera om lite. Det fina spelbordet vi fick ärva från mamma och pappa har hela tiden varit tänkt som ett hallbord men där har ju mitt fynd från Auktionskompaniet från i vintras stått. Tidigare idag fick jag den strålande idén att göra om det till ett sidobord vid soffan istället och sätta spelbordet där det var tänkt att stå från början.

Hallbordet blev sidobord och plötsligt fick stereon ett perfekt hem där i hörnet! Dessutom fick mina fina soffböcker en ny plats eftersom vi börjar ge upp kampen med Astrid om att "inte röra mammas böcker" under soffbordet...

Mycket nöjd med spelbordet på plats! Det vill säga, om det nu inte ska stå på andra väggen, precis innanför dörren, istället... Ska fnula lite på det en stund och kanske flytta runt lite till innan jag bestämmer mig helt för ikväll.

På bordet står just nu en lampa från Home & Cottage (som egentligen står i Astrids fönster...), en urna från Citronella (eh, fick visst med mig lite fler saker därifrån...) och vit skål för solisar och småsaker från Søstrene Grene. Har på känn att det här kommer att bli ett kärt hörn att möblera om på, köpa nytt, flytta runt, fixa till - men det är ju så mysigt att småpyssla med sånt!?!

Nu väntar sängen, ska upp tiiiidigt imorgon bitti för att ta flyget över till Bergen för två dagars jobb. Ska bli jättekul att se Bergen, har aldrig varit inne i centrum där förr, så det blir en bra start på sista arbetsveckan innan semestern!

Ha en härlig sista junivecka alla söta där ute, hörs snart igen!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Goaste Astrid :) Vill träffa henne snart!!!

Catharina sa...

AAAAAh Astrid e ju sa sot. Och framforallt i den haftiga jeans jackan. Love it! :-)
Kram