tisdag 22 juni 2010

Beklagar bloggtystnaden

Usch, ruskigt dålig blogguppdatering från min sida - sorry! Livet som arbetande mamma är definitivt hektiskt men den dåliga uppdateringen den senaste veckan beror faktiskt på att vi tog en långhelg på Marstrand.

Bästa utsikten man kan ha till frukosten!

Hade dels lite jobb nere i Göteborg (inklusive ett supertrevligt teamevent på fredagskvällen med RIB-båttur från Göteborg till Marstrand och en smarrig middag på restaurang Drott!). Dessutom innehöll helgen massor av bröllopsfix - nu är både kläder till Lars fixat, alla blommor (allt från brudbukett till dekorationer till festlokalen) beställda, drinklista och alkoholinköp planerat (tack grymma Charlotte och Johan för input!) och resten av trycksakerna är designade. Det bästa med helgen var dock ett mycket efterlängtat återseende med min ena syster som jag inte har sett sedan oktober eftersom hon hotellchefar nere i Frankrike nuförtiden.


Nu är vi iallafall hemma igen och på altanen står ett altanräcke som fortfarande väntar på att bli färdigmålat. Vilken tur för mig att det står kvar så att jag har något att sysselsätta mig med på kvällstid de närmaste dagarna!


"Även en tusenmilafärd börjar med ett steg" som de kloka gamla kinserna sa...

Flyttade för övrigt ut min lilla samling med örter igår; basilika, timjan, rosmarin och koriander. De hade stått i vatten ända sedan vi åkte hemifrån och det var tydligen välgörande. Syns inte så bra på bild men basilikan är verkligen enorm! Köpt i billiga matbutiken här i stan men har överlevt i flera månader nu och växer sig bara större och större. Ska nog köpa pinjenötter sen och göra egen pesto ikväll, mmmm!

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Å, Marstradn skule jag gänra ivlj atill, där ser så fint ut på alla bilder man sett därifrån:)
kram på dig!

Ida sa...

Tack vännen för fint inlägg!! Va glad jag blir. Det är en ära att få göra din tårta, spännande blir det!
Tack igen för helgen, väldigt trevligt att vara på Marstrand.
pyss o kram så länge