måndag 8 december 2008

Nu är det jul här i vårt hus!

Ja, nu har julen officiellt flyttat in på Karlsebakken! Var egentligen ganska trött igår men det var så mysigt att gå hemma och pyssla och "jula" till det. Här kommer de första bilderna:

Jul På Karlsebakken 37 anno 2008!
P.s Del II följer inom kort...

I hallen hälsar God Jul-klossarna välkommen
I köket står en stjärnlampa och sprider mysigt julljus

På matbordet ligger en ny jullöpare och så får min söta tomte med tomteluvan över ögonen husera där också.

I fönstret ovanför sekretären står en söt julgrupp som vi fick av S och M i lördags och på sekretären står min nya myrten. Ska vi slå vad om hur länge jag kan hålla liv i den? Räknar med rekord av den korta typen... Men jag kunde inte låta bli, den passade ju så bra i sin zinkkruka och allt! På bilden syns också vår röda krans som ska sitta på utsidan, den hade tappat några kulor som måste på först, och två buketter med vita rosor som jag fyndade på ICA i lördags. Räknar inte med något livslängdrekord där heller men de var väldigt fina. Och väldigt billiga. Intill står svärmors gamla skriskor som hon har haft sedan hon var liten. Har en speciell idé för dem - tänk Jeanne d'Arc Living...! ;)


5 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

God jul på dej lite i förskott då ;o) Vilket fint fönster med julgruppen i, har missat det innan. Är det blyinfattat? Har ju en förkärlek för det ;o) Kraaaam P.

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Vad fint och julpyntat det är hemma hos dig! Helt underbart att se för oss som lever i kaos bland flyttlådor....

Tack för förklaringen om hur du hamnat i Norge! Det är ju inte alltför långt att åka hem till västkusten över en helg. Och Norge är ju så vackert och norrmän är glada och trevliga! Fast inte lika trevliga som Göteborgare förstås ;-)...

Vi bor i Torslanda = Volvo-land.

Ha det bäst!

Kram //Charlotta.

Maria sa...

Hej där vännen.

Vad mysigt du fått till det med juligheten. Tycker att dina fönster är så vansinnigt vackra!

Även jag är katastrof vad gäller blommor. Har bestämt mej dock för att försöka lära mej att behålla växterna längre. Det är ju så fint med grönt i hemmet.

Någon shopping blev det inte tal om i Skåneland. Programmet var så späckat att jag knappt hann med att se mitt rum på hotellet.

Shoppa ska jag däremot göra idag, i Stockholm. Funkar ju det med;-)

Ha en najsig tisdag!

Kramar Maria

ColonialEast sa...

Verkligen julmysigt! Myrten är så fina men ack så svåra att hålla vid liv ... Lycka till med din! Var sugen på att köpa en själv höromdagen men lyckades hejda mig. Vart ska jag ställa den? Ovan flyttkartongerna som står staplade i hallen eller??

Kram!!

Jessica Hermansson sa...

Hej!
Nu har jag hittat till din blogg! Premiär för mig i bloggvärlden :) Vad fint du gör! Men alltså, har du varit i Göteborg utan att komma förbi på julfika?!?! Fy dig Caroline :)

Vi måste prata snart! Det händer grejer på kärleksfronten... :)

Kram, Jessica