torsdag 4 december 2008

Hälsningar från ett vintrigt Karlsebakken!

Jodå, här var det snö när jag kom hem i tisdags kväll. Snö och skitkallt på ren svenska! Fast väldigt mysigt då...
.
Igår körde jag ett riktigt "råtterace" som de säger här i Norge. Satt klistrad framför laptopen från 8.30 till 23.00 och det är endast tack vare min älskade sambo som jag fick i mig någon som helst mat i går -annars hade jag glömt bort att äta. Inte så kul alla gånger men så är det bara i mitt (och säkert många andras!) jobb med jämna mellanrum.
.
Det enda jag hann notera så vitt när fingrarna sprang över tangentbordet, huvudet höll på att koka sönder och ögnonen gick i kors (vilket de iofs alltid gör - jag skelar...) var det fantastiska skådespelet som pågick utanför altandörrarna vid sidan av mig. Det började med ett vackert kallt morgonljus som reflekterades i vattnet, gick över i eftermiddagsblått och i sista stund tittade solen fram och gick ner i en fantastisk solnedgång. Här kommer mitt tappra försök till dokumentering!
.
Skådespelet började igår tidigt...
...blev lite ljusare...
...såg ut såhär mitt på dagen - så vacker reflektion i vattnet!...
...så kom solen på eftermiddagen...

...och gick ner i den här fantastiska solnedgången!


På sista bilden ser man för övrigt hur stort behov våra fönster är av tvätt. Oh well, det får vänta till en annan dag, just nu ska jag njuta av en lugnare dag än igår....

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Den utsikten vill jag också ha när jag sitter och jobbar:) Så vackert!

Ida sa...

Vilket härligt väder ni har!!! Vill oxå ha det så och snö!
Ta med lite till jul, vetja =)
Pyss o kram