onsdag 17 december 2008

Julinspiration!

Såg att det var en del som var nyfikna på den Stora Dagen jag hade igår. Önskade att det var något spännande men det var faktiskt bara....jobb. Spåannande dag eftersom den innehöll ett långt möte vars resultat kommer att påverka vad jag och mitt projektteam kommer att jobba med under en rätt lång tid framöver. Och hur blev det då? Tja, lite klokare blev vi kanske men inga beslut förrän efter nyår, så vi får väl bara vänta och se. Spännande är det iallafall!


Nu till något roligare: julinspiration!


På jobbet står det flera fina granar och sprider julstämmning - just den här granen står vid trappan upp till vår avdelning. Inte så traditionellt men väldigt, väldigt fint! Tänkte lite på dig Charlotta när jag såg det - du som gillar lite andra färger i granen än bara rött!


Lyckades ju få till lite julklappsshopping i helgen som gick, bland annat julklappar till mina älskade systrar som säsongar i Val d'Isère bägge två! Charlotte gör sin fjärde säsong och i år fick hon sällskap av yngsta syster Cia som gör sin första. Saknar dem massor så jag kunde inte låta bli att köpa lite julklappar, packa ihop och skicka ner till Valdi. Hade lite grönt, tunt sidenband över hemma - det blir nog årets julklappas-inslagnings-tema.



Imorgon är sista dagen i Stavanger innan jul och det är helt ok för mig alltså. Är SÅ klar för semester, ledighet och inte resa just nu. Blir förstås lite resande i jul men det är ju en annan typ av resande - den för skojs skull!



Nope, nog pladdrande för ikväll. Är så otroligt trött nuförtiden så sängen kallar...



Stor kram på er där ute!




4 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hallå du
Klart att du ska ha en Karlsebakkenkudde. Det är lite mysigt faktiskt. Och som du säger, personligt utan att bli syslöjd:)
Lycka till med det, och visa oss när det blir klart (om det blir nåt)
kram

Leena sa...

Hej din toka!
Vet du egentligen vad du har för mejladresser? Nu har jag skickat både på din G-mejl och på den andra du gav mig, men jag får felmeddelanden, att adressen inte finns.

Provar på G-mejlen en gång till. Annars skickar DU ett mejl till mig med din rätta adress. Skicka till "mittförnamn@mittförnamn.nu"
Skriver så för att försöka undvika spam.

Kram

Leena sa...

Och NÄR ska du mejla då?
Du fattar att det är mitt NAMN du ska skriva i mejladressen och inte exemplet jag skrev i förra inlägget, va?

Herreguuud, jag får lägga in en midsommarstång i den headern så att den passar till dess att du få den;-)

Leena sa...

Hahaha!


förnamn@förnamn.nu