måndag 15 december 2008

Julens lugn sänker sig...


Ja, avsaknad på inlägg kommer kort och gott av att vi har gjort...ingenting i det sista. Ingen mer pyntning, inget fixande i källaren, inget inredningspysslande i resten av huset. Ingenting. Ganska skönt ibland också om jag ska vara ärlig. Bara slappat, ätit gott, träffat vänner, varit ute med hunden och legat i soffan och kollat på film.Det enda inredningsrelaterade vi sysselsatte oss med i helgen var att åka förbi inredningsbutiken som syr upp våra gardiner och se till att gardinerna hade det bra. Det hade de. Och det blir såå bra! Har fått löfte om att vi ska få dem innan jul så nu längtar jag till att få allt på plats. Bättre sent än aldrig som man säger...Nu: mot sängen och sova fem kvart i timmen. Stor dag imorgon...P.s Såg att Par Courrier har rea på massa julsaker för att rensa lager inför 2009. Beställer man nu så får man det innan jul. Och det bästa av allt - det är MASSOR fint kvar! D.s


P.s2 Min myrten har nu officiellt överlevt en hel vecka i min vård. Trixet? Har fått Lars att sätta en påminnelse på mobilen som ringer varannan dag och påminner honom om att vattna när jag inte är hemma.... D.s2

4 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Vad nyfiken jag blir... "stor dag i morgon"
Jo, kudden går att beställa med vilken text som helst, så har jag fattat det i alla fall. Vi fick den mot att den kom med i reportaget.. sedan fick hon lite bonusreklam i bloggen:)
kram och gonatt

StrandviksVillan sa...

Åh, vad händer i morgon?
Önskar att jag kunde slappa i några dagar också... De senaste kvällarna har jag haft svårt att varva ned, fast kanske jag ska skylla på fullmånen?
Ber om ursäkt att jag inte skickat ditt paket ännu, ska göra det imorgon så kanske det hinner innan jul.
Kramis A-C

Maria sa...

Ja vad händer???? Nu blev man ju nyfiken!

Haha vilken bra ide för att få gubben att komma ihåg saker när man är borta. Den snor jag rakt av;)

Skönt att bara vara och inte behöva "måste" göra en massa hela tiden. Såna tillfällen tar vi oss ibland. Utan dem skulle man ju gå under!

Kram kram kramelikram

Maria sa...

Julens lugn???

Mina kunder är helt psyko just nu. Längtar till fredag, då stänger jag ner jobbet och går på fjortondagars härlig julledighet.

Ahhh, så sliten och gammal jag känner mig idag!

Kram