söndag 4 maj 2008

Åh vilken helg!


Vårt nya, härliga kök!

Vilken underbart, fantastisk helg det blev! Stress in i det sista med golvläggning och storstädning (jaja mamma - jag erkänner att jag panikstädade ända tills ni körde in på uppfarten....) men sen blev det en toppenhelg med mamma och pappa på besök!

Tønsberg visade sig från sin bästa sida med strålande sol, varmt och alldeles jättevackert så vi fick till en hel del sightseeing och lunch på "brygga" i Tønsberg i solen och värmen igår. Sen blev det middagar, massor av gott vin, vilda diskussioner (som vanligt!) och mycket skratt tills sent på natten, igår kväll även med sällskap av Lars föräldrar. I övrigt harn vi få massor av uppskattad hjälp med allt från att få köksö på plats (dessutom på en bättre plats än vi först hade tänkt) till fönsterputsning och "möblera" köksskåpen. Tusen tack för det!!

Det känns helt otroligt och fantastiskt skönt att äntligen få inviga vårt nya kök. Visst är inte allt färdigmonterat och visst ska ugnen som monterades in i veckan bytas ut mot den vi faktiskt beställt, men ändå - köket är invigt och i full användning! Dessutom kom ju golvet på plats sent på torsdagskvällen och det blev vi också supernöjda med. Nu sitter jag i soffan i vårt nya vardagsrum och bara njuter av utsikten; dels ut över vattnet som lyser som guld av solen som är på väg ner men också över golv, köksö, spottar - tja, vårt nya vardagsrum och kök helt enkelt! And damm, it feels good...!

P.s Verktygen, de överblivna kartongerna från Kvik, pappen, frigoliten och den ofärdiga entrén väljer jag helt enklet att bortse från ikväll... D.s


Golvläggning i torsdags


Kladdkaka med köket i bakgrunden

Inga kommentarer: