måndag 19 maj 2008

17. maj-firande och färgval
Helgens prestation:
  • Fredag eftermiddag - konstatera att första färgen är fel, till färgbutiken och få nya färgprover, välja färg (färgen Hamp från Jotun), köra tillbaka till butiken och köpa 6 liter av vald färg en kvart innan butiken stänger för helgen.
  • Lørdag dag - fira 17. maj, se på barntåg i fyra grader plus utan strumpor i skorna (men jag var ganska fin iaf...), äta massor av svärmors fantastiskt goda mat, vila, äta svärmors lika goda tårta, krypa upp i soffan med Lars och Odin och sova lite till (alla andra hade ju redan somnat i de andra sofforna), vakna, leka med barnen, åka hem.
  • Lørdag kväll - måla två lager på fondväggen
  • Søndag: måla två lager i hallen
  • Betyg: ett styck nöjda renoverare på Karlsebakken 37 med en väldigt fin fondvägg och en fin hall!

(På fondväggen ska det upp bruna ränder så småningom - ska bara hitta den exakta bruna nyansen först. To be continued...)

Den här veckan sker det mycket hemma medan jag knåpar på här i Stavanger. På onsdag kommer elektrikern och ska göra färdigt det sista på elanläggningen hemma och innan dess ska det specialbyggda spotlightskåpet ovanför högskåpen i köket vara på plats, taket i källaren ska putsas och målas och kanske, kanske.... blir det platsbygga vägghyllan för TV och stereoanläggning färdigbyggt.... Helt objektivt måste jag ändå påstå att jag nog har världens duktigaste sambo!

Inga kommentarer: