onsdag 5 januari 2011

Vinterpromenad

Härlig vinterpromenad!

Astrid i sin nya fina vagn och åkpåse

Finaste vinteroverallen och mössan med tofsarna kommer från Reima

Så var årets första vecka i full gång och det är redan full fart på jobbet! Som tur är har min chef och resten av teamet ledigt tills på måndag så jag har åtminstonde lite arbetsro att få undan allt som har landat på min To Do-lista bara sedan igår.
.
Årets två första dagar bjöd på fantastiskt vinterväder med ett par minusgrader och strålande sol. Vi passade på att ta en familjepromenad och mötte upp några vänner med barn i pulkabacken en bit bort. Astrid och Lars lånade pulkan för ett premiäråk och jag tror det gick hem!
.
Astrid sitter annars väldigt gott i sin nya fina vagn. Emmaljungan står på dagis eftersom de sover ute i sina vagnar varje dag (så länge det inte är -20...) och det blev så mycket jobb med att ta vagnen fram och tillbaka - framförallt komma ihåg att ta med den på måndag morgon... Jag har länge haft lust på en Easywalker och så fick jag tips från en väninna om den holländska sajten http://www.babyjungle.nl/ slog jag till. Kan varmt rekommendera Babyjungle till alla som har lust på en Mountain Buggy, Phil & Teds eller Easywalker. Mycket lägre priser än i Norge/Sverige, leverans till dörren och helt suverän kundservice (fick testat dem lite då vagnen jag ville ha först var slutsåld men de lyckades få tag i ett allra sista ex till mig - samma dag!)
.
I vagnen har vi också en underbar åkpåse - Lammy. Den har lammskinn inuti och är ordentligt fylld med dun så varmare och härligare åkpåse går inte att få tag på. Lite dyr möjligtvis men när det är så lång och kall vinter som vi har så är det värt varenda krona. I love it!

2 kommentarer:

Sara sa...

Ah vilket fint familjekort! Kram pa dig / Sara

Suz sa...

Vad snygg du är gumman!! Sjukt snygg jacka!! Var det nån stackars kanin som fick sätta livet till där?! ;)
Suuuperfin bild, så stilig familj så! :))
puss