torsdag 6 januari 2011

Efterlysning: klocka
Åhhh, den här klockan!! Jag vill så gärna ha den!! Har sett den på ett par ställen, bl.a i en husannons, och föll pladask för den - enkel, snygg och STOR (92 cm i diameter). Den skulle helt enkelt vara perfekt i vårt vardagsrum! Kan nästan sträcka mig så långt som att säga att jag har en liten crush på den... Trots idogt letande har jag inte lyckats klura ut vart man kan få tag på den förrän jag var inne på den fantastiska bloggen It's a house i julas och hon länkade till Europmöbler.
:
Bingo! tänkte jag och rusade direkt till den ena EM-butiken i Göteborg. Och givetvis var den slutsåld. Vidare till nästa butik i Göteborg - slutsåld där också. Nu börjar jag med andra ord bli desperat - jag måste bara ha tag i den!! Någon där ute som har sett den någon annanstans? Någon webbshop kanske? Pleeeeeease, hjälp mig. Måste. Ha. Den. Nu.
.

UPPDATERING
.
Bara för att jag gick ut med ovanstående efterlysning så hittade jag en liknande klocka nu ikväll. Förstår inte riktigt hur jag har lyckats missa den tidigare eftersom Par Courrier är en av mina absoluta favoritbutiker som jag ofta kikar in hos, men nevertheless - imorgon är det jag som ringer och kollar om den finns inne! Wish me luck!

5 kommentarer:

Maria sa...

Hej vännen, den där klockan är superfin.

Jag har sprungit på den lite här och där faktiskt.

En av butikerna var SIA, sedan tror jag att jag såg något liknande på chili i Nacka. Måste fnula vidare var mer jag såg dem...

Hoppas du finner den hos Par Courrier som för övrigt har butik jämte min bästis och de har tydligen nyligen inlett något slags sammarbete:)

Lycka till

Kramen

Josefin sa...

Hej vännen!
Åh tack för dina kommentarer. Har vart lite dålig på att svara pga alla omständigheter.
Ja, det med pappa... Finner fortfarande inga ord. Man frågar ju sig mest hur lång tid det är kvar, när hamnar han i rullstol (troligtvis permobil) osv.
Många förändringar på en gång när mamma har "sitt", huset ska säljas, företag delas upp, fastigheter säljas...
Man är rätt tom i huvudet 24 h om dygnet!
Sedan, även fast cancer, tex är en fruktansvärd sjukdom så finns det ju så mycket mer hopp o utveckling. Denna sjukdom är ju så mycket ovanligare o trots internationella forskningsteam så finns det inget annat än ett par tablettformer som förlänger levnadstiden med 3-6 månader... Månader!!

Nå väl, det är som det är. Har du förresten sett dokumentären om nyhetsankaret, Ulla-Carin, eller läst hennes bok? Oerhört gripande!

Nu till nå't roligare... Angående klockan så har jag faktiskt sett den hos någon av våra leverantörer. Ska även på mässa nu om en vecka och ska hålla utkik :)

Härligt att du kommit tillbaka till bloggen så man får lite updates om Astrid o dig :)
Hoppas att ni haft en underbar jul o nyår trots sjukmaraton - det går över :)

Massa kramar J.

It's a house sa...

Hej!
Ja visst är den snygg den klockan! Min är från EM i Umeå, kanske lite långt för dig.... Hoppas du hittar den på annat håll!

Tusen tack för din goa kommentar inne hos mig förresten!

Josefin sa...

Jag har hittat klockan!! Finns hos en av våra leverantörer, precis som jag trodde. Hör av dig om du inte fått tag på den :)

Kram Josefin

Anonym sa...

Hei!
Hvis du ikke har funnet/kjøpt klokken ennå, har jeg nettadressen til lignende klokke her: www.jelø.no
Står under Howard Miller veggur. Men den er 124 cm. i diameter!

Lykke til!
Hilsen Marit