onsdag 22 december 2010

Hösten 2010

....vart tog den vägen??

Strax efter att förra inlägget blev publicerat bytte jag jobb och plötsligt var det...jul. Jag har aldrig jobbat så hysteriskt mycket och intensivt som under de sista två månaderna, som dessutom också har inneburit ca 20 resdagar runt om i hela Europa. Det är roligt och jag är glad att jag tog chansen när den dök upp men jag hade nog aldrig kunnat föreställa mig att det var så här det skulle bli!
.
Astrid har gjort sin första termin på dagis och det har gått jättebra - trots att de senaste sex veckorna mest har bestått av en lång rad "obligatoriska" sjukdomar på rad; 2 x ögoninflammation, 1 st öroninflammation med sprucken trumhinna, vattenkoppor, streptokocker.... You name it - vi har haft det!
.
Följdaktligen har det inte blivit mycket tid, ork, inspiration eller de facto något att blogga om, så bloggen fick sig en ordentlig siesta. De senaste veckorna har jag dock kommit på mig själv allt oftare att tänka "det där skulle bli ett bra inlägg på bloggen" så det verkar som att det finns en liten bloggnista någonstans långt där inne ändå. Nu ska bara innehavaren vila upp sig lika mycket som bloggen har gjort här i jul och så återkommer vi efter nyår med nya, starka och inspirerade tag!
.
Istället för inredningsbilder (jag har precis kommit hem efter fyra dagar i Spanien och vi julstökar...) kommer här väl valda bilder på Astrid genom hösten.
.
Morgonen innan bröllopet - kikar ut på lastbilen som kommer med maten till Södra Strandverket där vi hade bröllopsmiddagen

Glad tjej i Pippitröja på hyttetur på Blefjell!

Blev en härlig tur på fjället med brownies hemma på terassen efteråt!

Så nyfiken på sin nya (ärvda) cykel. Dröjer nog en stund till innan den kan användas på riktigt dock...!

Går inte riktigt på egen hand ännu, men med kusin Nora i ett hårt grepp är det helt ok

3 kommentarer:

Jessica sa...

Åh vad jag saknar er när jag ser de söta bilderna på Astrid! Många många kramar!

Viveka på Humlebacken sa...

Vad kul att se, hon är verkligen ljuvlig!
God fortsättning och Gott nytt år!
kram

Suz sa...

Sötast!!!