lördag 9 oktober 2010

Minismekmånad

Åh, härliga helg! Blev nästan lite förvånad när jag insåg att det är så längesedan jag uppdaterade bloggen, förstår inte riktigt vart tiden tar vägen? September var en helt osannolik månad med extremt mycket resande i jobbet och långa dagar. När jag väl var hemma gick all tid och energi till min älskade familj.
.
Förra helgen blev en liten "minismekmånad" för mig och Lars. Vi fick två fantastiska bröllopspresenter som vi slog ihop till en minihelg i Göteborg. På lördag eftermiddag checkade vi in på Avalon Hotel, ett härligt designhotell mitt i centrum, där vi hade fått en övernattning med "bröllopspaket". Hotellet är för många känt som "det med poolen som sticker ut utanför fasaden" - se mer här. Vårt rum hade ett s.k "open bath", badkar mitt i rummet, och det stod en flaska champagne med chokladdoppade jordgubbar och smarriga chokladpraliner och väntade på oss. Dessutom låg det två vackra rosor på sängen och massor av rosenblad i hela rummet, så underbart!
.
På kvällen väntade bröllopspresent #2 - en matlagningskurs på Swedish Taste. Där fick vi laga fyrarätters middag tillsammans med 9 st andra och två fantastiska kockar, Jesper (som blev vann Kock-VM 2007) och Erik. Temat för kvällen var "Havets Svarta Guld" och följdaktligen bestod menyn av tre rätter med hummer som huvudingrediens och chokladmousse med färskostglass till efterrätt. Efteråt åt vi maten som vi hade lagat tillsammans och fick viner serverade och presenterade av en otroligt duktig sommelier. Vi saknar fortfarande ord för hur fantastisk maten var och sällskapet var urtrevligt. En helt fantastisk kväll alltså!
I söndags vaknade vi till room service som kom och serverade världens godaste frukost på rummet, perfekt start på söndagsmorgonen alltså! Efteråt träffade vi goa vänner på brunch på Incontro och därefter vände vi näsan mot Marstrand för att hämta upp Astrid och Odin som varit hos mina föräldrar och körde hemåt. Vi lever fortfarande på vår underbara helg, STORT TACK söta Bancs, Karin, Suz och Nina för de fantastiska bröllopspresenterna!

Inga kommentarer: