tisdag 22 september 2009

Ja må jag leva!


Firandet fortsätter - idag är det jag som har den äran! The big 2-7, märkligt. När folk frågar mig hur gammal jag är brukar jag fortfarande helsäkert svara 24. Tills jag kommer på mig själv och måste börja tänka och räkna på fingrarna.

Nu ska jag ut och powerwalka med Astrid och Odin så att den här dagen slutar på +/- O kalorier iallafall. Drömmer våta drömmar om en rejäl prinsesstårta men den här gången blir det svärmors morotskaka. Och den är faktiskt en riktigt god (i dubbel bemärkelse) utmanare till min favvistårta!

9 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

GRATTIS en gång till idag!!

Hoppas du får en fin dag och morotskaka är ju verkligen jättegott, särskilt med glasyr på!

kram Ann-Christine

Tinnar och torn sa...

Grattis! Ät lite morotskaka för mig med :o) Kraaaaam Petronella, nä vänta nu...nu får jag skriva swiney här som verifiering....shit svinis på gång för Petro tro????nöffnöff

Suz sa...

Grattis darling!! Vad gulligt att ni firar sa nara varandra! :)
Svara pa mobben!!
puuuss och stora grattiskramar

Viveka på Humlebacken sa...

The big 2-7... fyller du 77??:)

Soltorp sa...

Grattis grattis! Alltid kul med tårta och presenter och firande!kram

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Grattis, grattis, till födelsedagen och världens sötaste Astrid! Ljuvliga bilder på henne när hon ler...eller om det är en fis på tvären;-)

Stooooor kram.

Josefin sa...

Grattis käre vän! Ja, jisses va gamla vi börjar bli :) Fast jag gör nog tväremot dig, säger (nästan) med stolthet att jag närmar mig 30. Känns rätt okej :)

Så härligt o se bilder på söta Astrid! Ta verkligen vara på tiden, jag tyckte att Elsa nyss låg i vagnen men hon o Wilma springer numera åt varsitt håll. Jag må bränna många kalorier om det ska fortsätta så. Varför kan dom inte springa samma väg?!

Hoppas att du har haft en toppenfin födelsedag o blivit riktigt ompysslad!

Massa kramar till dig! /J

Maria sa...

Men hur fasen kunde jag missa din dag!!!???

F´låt en gråt.... Grattis grattis i efterskott. Hoppas morotskakan smakade bra.

Och du, jag fyller 27 år varje år:)

Kramar Maria

Charlotta sa...

STOOORT GRATTIS i efterskott till både dig och lillan. Tänk om man vore tjugosju... Skrattade gott åt Vivekas kommentar där;-) Själv slutade jag räkna när ljusen inte fick plats på tårtan längre. Och det var väldigt länge sedan....

Kram

//Charlotta