tisdag 29 september 2009

Bilen har flyttat in

Nope, inte in i huset (även om Lars nog gärna hade haft den i vardagsrummet om han hade fått sin vilja fram...) men i SITT hus - garaget.

På eftermiddagen började jag plocka lite i garaget medan Astrid sov - skulle bara överraska Lars med att fylla släpet med massa skräp som han egentligen hade tänkt att göra ikväll - och sen kunde jag inte sluta... Blev en storstädning som Lars fortsatte med på kvällskvisten och till slut var det faktiskt så fint och städat att bilen kunde köras in i garaget för första gången.

It's a small step for man but a big step for mankind... Det var en riktig kick att se bilen i garaget, nu fick vi helt plötsligt massa ny energi att fortsätta med arbetet och komma vidare!
.

Så var det slut på parkering ute i mörkret och kylan...
.

...istället väntar...


...värme och skydd mot väder och vind!

Ser ut som bilen trivs ganska bra där! Och vi är väldigt nöjda med att äntligen ha bilen under tak.

Förresten, visst ser det mysigt ut med ljuset i fönstret på andra våningen? Än så länge är det bara ljuset från bygglampan och tak-och golvbjälkar på insidan men det ger en liten hint om hur det blir när det är både riktig belysning och inredning på andra sidan glaset!

4 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Det ser jättemysigt ut! alltid mysigt att stå utanför ett hus och se in när det lyser värme inifrån. Inte för att jag snikar runt och kikar in hos folk men du fattar vad jag menar...;-) Kram Alexandra

Charlotta sa...

Jag förstår om bilen är nöjd att få en sådan fin bostad!!! Perfekt att garaget blev klart lagom till att nattfrosten kommit. Idag fick jag skrapa rutorna för första gången... Suck!

Suz sa...

Herregud sag ut som att det var sno dar ett tag men det var bara grus puhhh!!
Har har det inte blivit minusgrader an men riktigt dassigt oktobervader med konstant duggregn och gra himmel..maste inhandla storpack med ljus snarast!!
Ses SNART snotnos, onskar att det var nuuu!
kramisar ;)

Suz sa...

ps. nar far man aran att bo dar pa den mysiga overvaningen??