tisdag 20 januari 2009

Home & CottageAlltså, allra först måste jag ju bara börja med att kommentera den här historiska dagen! Barack Obama's första tal som president var fantastiskt och ja...jag är imponerad. Han har en del förhoppningar att leva upp till men jag kan inte låta bli att tycka att det ska bli väldigt, väldigt spännande att se hur President Obama kommer att agera framöver!

Oh well, över till andra saker. Har ju en confession to make - har faktiskt inte rapporterat om att en ny, fin och rätt stor inredningsbutik har öppnat i Tønsberg!

Butiken heter Home & Cottage och är del av en liten kedja med butiker som nu växer fram. Jag har bara varit där en kort sväng sedan de öppnade 2. januari och det såg ganska lovande ut. Tyckte inte att jag såg något "nytt" men det är ännu en härlig butik i den nu så populära stilen som mixar New England, fransk bondromantik och vintage. De har valt att ta in både möbler, tapeter, tyger, gardinstänger och alla inredningsdetaljer man kan tänka sig från Tine K, House Doctor, Covent Garden, Himla, Durance etc.

Tja, som sagt, inget superspännande men otroligt mycket fint så jag räknar med att jag säkert komma göra av med mer eller mindre oförsvarbara summor pengar där...

6 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei,koselig å høre fra deg.Ved siden av mitt firma Maliva hvor jeg jobber som interiørkonsulent,jobber jeg som butikksjef og sosialarb.ved Askeladden.Det er et sysselset./arb.treningsenter for tidl.rusmisbrukere,å hjelpe de tilbake til arb...Klem fra Maliva

StrandviksVillan sa...

Bilden ser lovande ut! Ska kolla på länken dit. Så kul med en ny butik, här i min hemstad finns det inte så många.

Tack för komplimangen om mina gardiner och jaaaa - jag gillar också dom mycket.
Angående "bytet" så går det absolut lika bra med ett vackert vykort också :)
Ha en bra dag! Kram A-C

StrandviksVillan sa...

... Finfina bilder i katalogen!!
Visst skulle jag också få några (många) slantar att rulla där ;)

Maria sa...

Den där butiken verkar bli en framtida "inkasserare" av din lön;)

Verkar som de kommer att sälja fina saker, House doctor har ju ett och annan fint.

Marknadschef minsann;-) Ung, duktig och framgångsrik! Du påminner mig om min Rebecca. Fast hon är kanske inte framgångsrik riktigt ännu.

Tack för dina härliga lååååånga kommentarer. Det är alltid skoj när du varit inne och plitat ner dina romaner;-) Det gör det liksom värt att vänta på, eftersom du ibland (precis som jag) "försvinner".

Ha det gott du härliga människa!

Kramar Maria

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Det verkar vara en härlig inredningsbutik. Hoppas att den kommer till Sverige också!

Det låter spännande med projektet och Stavanger är väl en fin stad om jag inte minns fel. Synd att man åker till Norge så sällan. Det är verkligen ett vackert land! Men det är ju så dyrt att semestra i vårt västra grannland tyvärr. Eller har det kanske ändrats sig...

Jag jobbar på AstraZeneca i Mölndal. Arbetar med patent som ju är grundläggande för läkemedels-branchen. Trivs jättebra!

Imorgon är det torsdag och jag förstår att du längtar hem nu! Hoppas att det finns bullar kvar till dig. Annars får du baka nya - prova gärna receptet som jag länkade till!

Kram

//Charlotta.

LillaLykke sa...

Wall stickers er ganske greit å feste på veggen, men jo større den er jo vanskeligere er det. Det er mange som selger på nettet som blant annet www.trendystickers.dk/ hvor jeg har kjøpt den ene vår. Så er det enkelte interiørbutikker som selger wall stickers fra Frem Living, som har masse utvalg http://www.ferm-living.com/ disse koster ofte en del. Men til og med IKEA har wall stickers, disse har jeg ikke testet ut. Men vet at de andre hvertfall er lette å ta av, men det kommer kanskje også ann på størrelsen :)