måndag 11 augusti 2008

Äntligen färdigmonterat!

Efter mycket skruvande och fixande och omskruvande och mer fixande blev köksön justerad och fastskruvad i väggen och de sista luckorna och dörrarna kom på plats igår! Nu är det bara lite skruvande kvar (justering av ett par skåpdörrar) och lister så är hela köket klart!

Medan L skruvade i köket, städade jag mig uppifrån och ner genom huset och avslutade med att göra kontoret framkomligt igen . Bortsett från skruvandet och städandet blev det en tur till Kvik Drammen (don't ask varför vi inte använder Kvik Tønsberg längre...) för att hämta insatser till de stora kökslådorna och en liten IKEA-tur. Var faktiskt L's idé att åka till IKEA ("när vi ändå är ute och kör") men jag misstänker starkt att han egentligen bara ville köra lite mer i nya fina bilen....

Från IKEA fick diverse köksgrejer, sängkläder, en ljusstake och en sisalmatta med brun kant följa med hem. Mattan blev toppenbra i köket - då är första mattan på plats, bara två kvar...

Hursomhelst - här kommer lite bilder tagna sent igår när jag bara stod i köket och njöt av hur fint och "helt" det har blivit. Och Odin verkar nöjd med mattan - han kraschlandade där med sin filt och en mycket förnöjd min!


P.s Nu börjar ju det roliga - att inreda alltihop... D.s

4 kommentarer:

Kari sa...

Dette var virkelig lekkert !! Ikke rart du er fornøyd :)Stilig...
Og som du selv sier du det morsomste igjen hihi

Ha en fin kveld

StrandviksVillan sa...

Men åååh vilket snyggt kök!! Köksön var tuff, lite utöver de vanliga, me like!
Visst är det kul att inreda ett nytt och fräscht rum...

CosiFanTutta sa...

Hei! Nydelig lampe, men jeg kan desverre ikke hjelpe :o( Jeg tar kontakt fordi JEG også er ny på NIB. Du har kommet et stukke lengre enn meg, da :o)
Du har en blogg med unike bilder og tema, lykke til videre newbie. Ta gjerne en titt innom meg, har ikke altfor mye trafikk på siden ennå :o)

Frida82 sa...

Hej vännen!

Gud så fint ni gör det :)
Ska bli kul att ses en sväng när ni kommer en och hälsar på. Då måste ni komma förbi och spana in vårt kök, det är dock en del kvar innan vi kan stå och njuta av att vara färdiga, men den som väntar på nåt gott :)

Kram Kram
// Frida