torsdag 7 augusti 2008

Hemåt

"I'm going home,
To the place where I belong..."

Yep, den låten spelas upp i mitt huvud idag! Den här veckan har hemlängtan rivit lite i mig och det blev egentligen inte så mycket bättre av allt bloggläsande jag har sysslat med - vill ju bara hem ännu mer och fixa hemma!

Men, kl. 16.00 idag lyfter flyget mot Østlandet - yay! I veckan har det faktiskt börjat hända lite grejer hemma, kökslådor som har kommit på plats och skåpsdörrar som har skruvats upp. Ska bli lite spännande att komma hem och se hur det ser ut! Så helgen vill nog ägnas åt att få ordning det sista på köket, nu är vi bägge två trötta på att se det halvfärdigt. Det har varit skönt med ledighet och lite uppvarvning - nu kickar vi igång Renovering, version Hösten 2008!

4 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Just ja! Jag skulle ju gratulera så mycket till förlovningen också! GRATTIIIIIS!

Kari sa...

heisann.
Her skal det bli spennende å følge med :)
Velkommen skal du være.

Ha en fin søndag

StrandviksVillan sa...

Hej igen! Svar: Jag använder ju Susnet.se som besöksräknare och det var inte särskilt svårt att få in den lagd. Väldigt intressant är det att kunna följa "trafiken"! Testa!

storeflittig sa...

hei! velkommen til nib, jeg har lagt deg inn, og så kommer presentasjon av bloggene neste lørdag. førstkommende lørdag er det også bloggetreff i hovedstaden med kafebesøk og shopping, ikke noe 'høytidelig' kun kos. bare å bli med hvis du har lyst, og bli enda bedre kjent med bloggerne:)