tisdag 5 augusti 2008

Bloggtips

I jakt på motivationen så hittade jag följande ikväll:

1. Underbar inredning hos Marthe på White Living! Tÿvärr har hon inte uppdaterat på länge men man kan också läsa inlägg från hennes tidigare blogg Shabby Chic Living. Hon verkar sitta inne på en god del inspiration och syr och fixar massa gulliga saker. Hmm, undrar om man kan hyra in henne några dagar till Tønsberg...?

2. Vita Rummet. Ännu en härlig inredningsbutik som ligger alltför långt bort för att man ska kunna åka dit. För jag brukar inte ha vägen förbi Karlskoga sådär jätteofta... Men hemsida har de och det kommer man långt på när man törstar efter motivation som rosévin en ljummen sommarkväll.

Och när vi är inne på bloggtips. ni har väl inte missat härliga bloggarna Dreamhouse, Spets och Snor, Humlebacken och Strandviksvillan!? Ett par kvällar med besök hos de tjejerna så ska nog det där med motivation kunna lösa sig!

Nu: mot sängen och sova fem kvart i timmen - klockan fortsatte tydligen att ticka på, trots att jag förlorade mig i bloggarnas underbara värld en stund...

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hej där! Tack för kommentaren så jag hittade hit! Ska kolla runt lite här hos dej nu! Kram P.

StrandviksVillan sa...

Näääää det här känns helt overkligt!! Om du visste vilket jätteskutt mitt hjärta tog nu! Att du nämner min lilla blogg i samma mening som Dreamhouse, S & S och Humlebacken?? Tack tack tack!!
Jag undrade allt hur det kom sig att besöksantalet plötsligt blev högre än vanligt varje dag! Tack igen snälla du! Kram kram från Anki

Viveka på Humlebacken sa...

Men oj vad gulligt av dig att skriva om mig och min blogg.. Lycka till med ert projekt!

Dreamhouse sa...

tack snälla goa! blir otroligt glad för dina värmande ord! lycka till nu!!