söndag 23 maj 2010

Solig pingsthelg


Hej alla vänner!

Här kommer en liten hälsning mitt i pingsthelgen. Har varit dåligt med uppdatering den här veckan; måndag hade vi ju 17. mai, tisdag började jag smygjobba lite, onsdag tvättade jag hela huset utvändigt för att förbereda målning och i torsdags tog vi oss en liten välförtjänt paus och grillade hos våra grannar snett över gatan.

I helgen har mamma och pappa varit på besök. Alltid lika mysigt att ha dem här och inte minst underbart skönt med två extra par händer som hjälper till med allt från att tvätta och slipa staketet på terassen till att tvätta fönster och laga mat. Tack igen mamsen och pappsen!

Dessutom har vi ju haft fantastisk sommarväder med 25 grader varmt och strålande sol nästan hela helgen! I fredags när mamma och pappa kom åt vi sen middag ute och gick inte in förrän klockan var halv ett. Det är ett riktigt sommartecken det!

Här satt vi till klockan var halv ett i fredags kväll

Nu har mamma och pappa kört hemåt men vi pysslar vidare. Lars håller på att flytta in i garaget, äntligen är det klart i garagedelen! Ett par fönsterfoder som fattas pga materialbrist tidigare idag men det är snart på plats och då kan vi äntligen markera det som färdigt. Lars är lycklig som ett litet barn över att äntligen få "flytta in" - ungefär som när Lotta på Bråkmakaregatan skaffade sig sitt eget "hushålle"! Bilder kommer så snart Lars har pysslat färdigt...

Nope, nu ska jag ut och tvätta den pyttelilla delen av staketet på terassen som är kvar, sen är det klart för att börja måla. 10 liter med Drygolin står och väntar i bilen och jag är faktiskt riktigt laddad för att komma igång med målandet. Ska bli underbart att få huset vitt och fräscht!

Hoppas att ni alla har en skön pingsthelg och att ni har fått njuta av lika underbart väder som vi har. Här i Norge är det dessutom ledigt imorgon också (annandag pingst) - me like!
.
Stor kram i sommarvärmen!
Lyktorna är så mysiga att tända i på kvällen
Här har jag fått alldeles för lite tid i helgen...
Så glad för mina små lyktor med stjärnor på som jag fyndade på en utförsäljning för ett par veckor sedan. För tillfället står de här på bordet mellan däckstolarna men de flyttas runt lite efter humör...!

4 kommentarer:

Landcharm sa...

Litt varierende vær, men en fin pinsehelg. Nyt resten av den!

Suz sa...

ska Lars flytta in i garaget..?? vad taskigt..far han inte bo i huset langre?! ;))
puuuss

Snäckskalsdalen. sa...

Mysigt! Vilken fantastisk altan ni har.....härligt! Kan tänka mig Astrid gillar att kunna vara ute hela tiden.
Agneta kram

Tinnar och torn sa...

Skönt ni verkar haft det i helgen!

Jag hoppas min bebbe är som din Astrid och bestämmer sig för en lite tidigare ankomst ;)

Kram Heffa P