måndag 2 juni 2008

Kakel, sommarvärme och Grekland

Ahh, ännu en fantastisk, sommarvarm helg kan läggas till kapitlet "underbara helger jag kommer att leva på lång tid framöver"! Mycket god mat, grillning, sola på terassen och massor av grejer gjort hemma. L la klinker (eller kakel - vad är egentligen skillnaden??) i hallen, jag plockade och fixade och helgen kröntes med ett nytt fint köksfönster! Eller för att vara helt ärlig - helgen kröntes faktiskt av bokningen av sommarens resa till Grekland. Paros vecka 28 - sol, bad, god mat och bara tid för varandra en hel vecka, kan det bli bättre?? Enligt planen ska vi ju också vara färdiga med mesta i huset by then och just nu är jag faktiskt benägen att tro att vi faktiskt hinner!

Helgen blev för övrigt ganska dyr - fick ju också beställt nytt matbord med stolar från Skeidar, lite likt den här gruppen. Enligt butiken ska det levereras hem till oss om ca 1,5 vecka - det ser vi också fram emot...!
2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att se hur det fortskrider. Vill bara säga att det skall bli kul att ta hand om min kompis Odin under era semesteräventyr. Vi skall gå runt ön, åka båt och och måla (inte Odin).
Fina fönster - hur gör ni med markiser. Vi har pratat med grannen som väntar på signal. Hör av Er.
Vi hörs / Pa

Kicki sa...

Hej vännen!

Tack för dina gulliga kommentarer på min blogg. Är lite dålig på att läsa dem bara. Glömmer bort att kolla.
Kul att du är inne och kollar upp oss ibland. Jag kollar in dej med ska du veta! Va fint ni fått det!! Jättehärligt verkligen...
Och du, by the way, gulligt av dig att du tycker jag är mig lik. Men det är faktiskt 15 extra pannor på min kropp vid det här laget. Men jag vill också gärna TRO att det bara satt sig på magen..haha! STOR KRAM PÅ DIG! /Kicki