fredag 21 december 2012

GOD JUL!


 Julgran 2012 by Karlsebakken37 

December har varit en fin månad för oss och för första gången någonsin har vi faktiskt varit ute i tid med det mesta. Julborden och julkorten avklarades i november, vi julpyntade i början av december och granen tog vi in 2:a advent. En kväll satte vi oss ner och gjorde en lista över vem som ska få vad i julklapp och fördelade inköpen. Därmed reducerades inköpen till ett par-tre timmar i centrum och så var också årets julklappsinköp avklarde. Efter det har vi haft två lugna helger som enbart har ägnats åt kvalitetstid här hemma. Gått i pyjamas till klockan 12, sett på DVD med Astrid halva dagen, lekt ute i snön, umgåtts med Lars famlij och bara haft det mysigt. Första gången någonsin som december inte har varit präglad av stress och krav och det har varit helt fantastiskt! Nästa år kommer vi definitivt att gå för samma upplägg.


I år har det varit extra roligt att pynta julgran och hänga upp julstjärnor eftersom vi också har fått följa Astrids nyfikenhet och upptäckarglädje. Morgonen efter att vi klädde julgranen kom Astrid ner och stod länge och studerade julgranen fascinerat. "Se, julgran mamma!" utbrast hon, innan hon noggrant studerade allt som hänger i den. Det är sådana stunder mammahjärtat bara skulle vilja stoppa tiden....


Vi har också tur som inte behöver stressa runt på julturné i julhelgen. Det kommer att bli fullt hus med både barn och hundar där vi ska fira men vi längtar väldigt - inte minst Astrid - och ser fram emot en härlig jul 2012.


Även om jag inte är så flitig som jag skulle önska här på bloggen (mammaledighet är mer hektiskt och stressande än vad många tror...!) så ska ni veta att jag blir oerhört glad och tacksam över att se att det är många som vill följa med oss i vår vardag. Vill med det här inlägget önska er som följer med oss här i bloggen en riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! Kanske blir det ett litet inlägg i mellandagarna, annars ses vi 2013!

Många kramar
Caroline

8 kommentarer:

Anonym sa...

said most of the people cover his or her funds timely and with no outcomes
A leading unsecured debt nonprofit should expect the sheer number of most people checking out all of them designed for help through payday loans obligations to help twin this. financial debt nonprofit says near manipulate the actual short term, higher awareness financial products at the moment. All the good cause shows several years gone by the sheer numbers of people with them was minor.
pożyczki prywatne
pożyczka gotówkowa kalkulator alior
pożyczka typu provident
kredyty bez bik
pożyczki zakładowe

http://szybkapozyczka24.info.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://pozyczkanadowod24.org.pl

What is Medisoft sa...

I love to read and see every nice posts during my free time and this is one the best blog I've browsed so far. You just made my day!

Anonym sa...

Amazing blog! Do you have any tips and
hints for aspiring writers? I'm hoping to start my
own website soon but I'm a little lost on everything.

Would you suggest starting with a free platform like Wordpress or go for a paid
option? There are so many choices out there that I'm totally
confused .. Any tips? Cheers!

My weblog ... My Site
My page > Click here

Anonym sa...

This piece of writing is in fact a nice post, keep it up.

Please check this out:
Medical Billing Services

ps3 jailbreak sa...

Saved as a favorite, I really like your blog!

Kto udzieli pożyczki zadłużonym sa...

Kto udzieli pożyczki zadłużonym https://www.netpozyczka24.pl/pozyczki-dla-zadluzonych/

Stracone złudzenia sa...

Kto wie gdzie obejrzeć film online https://nowefilmy.online/stracone-zludzenia-2021/

supernova cda sa...

Chcesz obejrzeć swój ulubiony film, ale nie jest odtwarzany w kinie ani na półce z wypożyczalnią wideo? A może brakuje Ci czasu na oglądanie w teatrze najnowszych filmów akcji i thrillerów? Nie bój się, ponieważ istnieją strony internetowe, które zawierają linki do baz danych filmów, które są gotowe do obejrzenia w Internecie.