torsdag 15 juli 2010

Vänner och bloggvänner

Läs det här inlägget - sommarens roligaste "matchmaking"-historia!! :)
.
Dåligt bloggande på mig men skyller faktiskt på semester. Har tagit en rejäl timeout från det mesta och just nu njuter jag av en fantastisk sommarkväll på Marstrand. Lars är kvar hemma och jobbar ett tag till och eftersom pappa jobbar massor också (vaddå semester!?) så har Astrid, mamma, min syster Cia och jag haft några dagar med tjejmys här nere. Underbart att bara göra ingenting, njuta av sommar (med undantag för årets värsta åskoväder...) och verkligen ladda batteriena inför det som kommer att bli vår mest hektiska höst hittils.
.
Hoppas att ni söta läsare har en lika underbar sommar och tack för att ni fortfarande tittar in här och följer med, trots att inläggen inte duggar så tätt just nu. Snart är sommaren över och då kör vi som vanligt igen!

4 kommentarer:

♥ Hege`s Cute N Cool Blog ♥ sa...

Hei hei :)))

Herlig!!! Nyt dagene videre og så sant så sant...hverdagen er like rundt hjørnet ;o)))

Ha en fin sommer ♥

Klem klem :)

StrandviksVillan sa...

Hihihi, vilken kul historia!
B&B måste verkligen vara kul att ha, det skulle jag också gilla!

Ha så skönt på semestern!
kram, Ann-Christine

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Tjoho!!
Gud vad det skulle vara kul om ni kommer!! Nästa vecka är Malte här, tisdag till fredag så vi skulle kunna starta äktenskapsplaneringen redan då. Haha!

Stor kram!!

Anonym sa...

hahaha- JAG dör Carro- sökte på nätet efter en zara klänning, o hoppade in på DIN!!!! Visste inte alls att du skrev blogg- men super bra när ni bor i oslo! så roligt att läsa o se hur ni har det:) Jag skrev oxå blogg när jag bodde i usa- för att visa familjen lätt hur man hade det! Din kompis ida, konditorn, jobbar hon på konditori i gbg? Min kompis gifter sig nämligen i okt utanför gbg. STOR KRAM NU O HA EN FANTASTISKT BRÖLLOP! sofia alterklev(elin o linas kusin!)