tisdag 18 augusti 2009

Lata mammaledighetsdagar!Överst, från vänster: exteriörbild från hotellet som festen hölls på (där de flesta också sov över) och utsikten från frukosten dagen efteråt. Nederst från vänster: jag kom i klänningen från i maj! Vackra brudparet och vackra rosor i kyrkan
.
Dag två av mammaledigheten - and I love it!
.
Mammaledigheten firades in i lördags med några vänners bröllop, en härlig dag och kväll. Efter det har jag verkligen bara latat mig och njutit av tillvaron. Pysslat här hemma, gått promenader med Odin, handlat, fixat, grejat - njutit kort och gott! På allas inrådan ser jag också till att vila ordentligt och det är underbart skönt att kunna göra det utan att ha dåligt samvete...

Samtidigt går jag och väntar på att Lars ska bli färdig med taket på garaget. Tyvärr saknas det ca 20 kvadrat så det måste beställas imorgon... Det börjar verkligen komma sig nu och så snart taket är färdiglagt ska jag ta lite mer bilder och lägga upp här. Så kanske vi änt-lig-en kan komma igång med barnrummet. Märks det att vi har lite olika prioriteringar just nu eller...? Oh well, det går fort när vi väl kommer igång med barnrummet hävdar Lars så jag lägger väl mig här på soffan en stund till då. Over and out!

5 kommentarer:

Suz sa...

ohh vad fint! och vilken mage och boobisar!! ;) alltid uppskattat med sana bilder! :)
langtar..har redan borjat kolla flygbiljetter till i host!
puss o kram o klapp pa maggen

Josefin sa...

Men vännen! Nu har jag ju missat något väldigt, väldigt stort! GRATTIS!! GRATTIS! Åh, så underbart! Hoppas att ni alla mår bra! Massa kramar J. Ps. Tack för all uppmuntran ang. Torsten.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Hej lilla tjockis!
Vad fin du var i din klänning. Det är något speciellt, vackert, med gravida kvinnor.

Bra att du har köpte en mobil. Är det en med ljud? Malte älskar sin och man MÅSTE skruva upp den så att han får höra sången innan han somnar. När musiken börjar skrattar han hjärtligt, en minut senare sover han som en liten gris:-)

Kram, kram!

Maria sa...

Hej vännen,

jag har tänkt massor på dig. Nu är jag nyfiken och undrar givetvis hur det gått för er. Nu tänker jag inte på garage och piff och sånt.

Nå??? Jag kan inte utläsa här om storken varit framme?

Hursom hoppas allt går bra och att ni mår bra. Väntar med spänning på att höra/se något från dig:)

Många kramar Maria

Charlotta sa...

Vad fin du var i festklänningen! Visst är det konstigt att man inte känner sig fullt så stor som man ser ut i nionde månaden. Fast det är klart att det börjar bli tungt nu. Jag kan tänka mig att du börjar ladda inför den stora dagen nu.

Vad bra att du tog mammaledigt innan. Jag tror inte att det är bra att jobba för fullt ända tills det är dags. Passa på att njuta och pyssla hemma. Har du fått städnoja ännu? Dagen innan jag födde mitt första barn så fick jag för mig att decificera alla strömbrytare i huset. Ja, du fattar hur knäppt... Enligt barnmorskan är städmani ett säkert tecken på att babyn är på gång.

Nu väntar jag med spänning på ditt nästa inlägg. Kanske är du mamma då?

Kram //Charlotta