måndag 13 september 2010

POMPdeLUX

POMPdeLUX - fantastiska barnkläder!


Först och främst - stort TACK för fina hälsningar efter bröllopet!!
.
Vardagen har satt igång för fullt här och för min del betyder det heltid på jobbet igen. Mitt nya projekt är dessutom ett riktigt reseprojekt, dvs jag spenderar just nu otaliga timmar i bil och på flygplan. Det betyder förstås att jag inte ser min lilla familj så mycket som jag skulle vilja och till råga på allt så går jag dessutom miste om roliga saker som händer här hemma.
.
På onsdag missar jag till exempel et home party med POMPdeLUX som en väninna har. Först tänkte jag "så synd, det hade ju varit så trevligt att träffas" men när jag gick in och kollade på den nya höst/vinterkollektionen så blev jag riktigt ledsen för KOLLA IN KLÂDERNA!!! Helt underbara ballongbyxor, söta små cardigans, fina klänningar och allt går i en härlig färgskala och är gjort i ekologiska materialer. Jag skulle kunna beställa hem alltihop ögonblickligen!
.
En ny favvis-onlinebutik alltså - in och besök!

2 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, det förstår jag, så läckra kläder, den lilla flickan har ju hur fina kläder som helst!
Kör och flyg försiktigt!
Agneta kram

Angelica E sa...

Älskar verkligen deras underbara kläder! Och jag är så glad för att de faktiskt skickar ner till Spanien, det är inte så många Skandinaviska företag som gör det... Nu väntar jag på två leveranser från dem och jag läääängtar sså! Du vet väl att det är 50% på alla deras kläder just nu :D Jag tror att jag blivit beroende, hahahaha

Ha en underbar jul och hoppas att du myser med familjen!

Kraaaaaaaaaaaaaaam från Mallorca!